top of page
TOYA MEDICAL
Client
TOYA MEDICAL CARE

TOYA Medical Care este un centru medical aflat in inima Bucurestiului fiind situat in zona dorobanti. Corpul medical, format din specialişti cu multă experienţă şi de mare probitate profesională, a reuşit, de-a lungul anilor, să aline suferinţele a sute de bolnavi care au trecut pragul cabinetului nostru. 

TOYA MEDICAL HEADER copy.jpg

O identitate de brand cu succes implementata. Echipa noastra a lucrat la logo, identitate brand,  carti de vizita personalizate, antet print cat si digital, website si SEO.

Un client multumit de serviciile noastre de mai bine de 4 ani.

TOYA MEDICAL WEBDESIGN.jpg
TOYA MEDICAL BRANDING.jpg

Provocarea noastră a fost să proiectăm un site care să comunice beneficiile, serviciile și amploarea centrului, făcând în același timp filtrarea și navigarea intuitive și ușoare. În sensul acelor de ceasornic este totul despre flexibilitate și alegere. În consecință, contractele de închiriere, tipurile de membru și serviciile au toate o gamă largă de opțiuni, fiecare variind în complexitate. Am identificat că site-ul avea nevoie de trei caracteristici cheie; să fie informativ, să fie ușor comparabil și să fie ușor de navigat.

bottom of page