top of page
Image by Marvin Meyer
Echipa OutOfSpace
Lucrăm împreună pentru a dezvolta o strategie axată pe atingerea obiectivelor tale.
 
Suntem o echipă pasionată de marketing digital și design, dedicată să ducă experiența ta online la nivelul următor. Cu o viziune axată pe tehnologie și creativitate, punem în centrul activității noastre valorile de creativitate, profesionalism și pasiune. Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru succesul digital. Echipa noastră este motorul din spatele fiecărui succes pe care îl obținem. Ne mândrim cu oameni tineri și dinamici, cu experiență vastă în diverse domenii ale marketingului și designului.
Echipa noastră pasionată și creativă este pregătită să transforme viziunile tale în realitate digitală. Fie că este vorba de strategii inteligente, design captivant, conținut inspirat sau comunități interactive, suntem aici pentru a crea experiențe care vor lăsa amprente digitale și vor sparge barierele convenționale.
Echipă dedicată și strategie nelimitată!
Alocăm o echipă formată din specialiști în serviciile relevante pentru afacerea ta! Suntem OutOfSpace Media, o agenție de marketing digital dedicată inovării și creativității. Ne specializăm în dezvoltarea de soluții digitale care creează impact și transformă brandurile în prezențe memorabile în spațiul online.
Suntem o echipă agilă, pregătită să înfrunte provocările industriei și să inoveze într-un mediu în continuă schimbare. Prin cunoștințele noastre complementare și pasiunea comună pentru rezultate extraordinare, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu excelență.
team
cine suntem.
Screenshot 2023-08-15 at 23.44_edited.jpg
IMG_4008_edited.jpg
  • Grey LinkedIn Icon
Octavian Maier
Founder & Art Director
Cu peste 15 ani de experiență în producție media și o înțelegere profundă a tendințelor în continuă schimbare, a creat o echipă dedicată să ofere soluții digitale inovatoare. Cu o viziune îndrăzneață și o pasiune inepuizabilă pentru marketingul digital, este sufletul și mintea din spatele OutOfSpace Media.
tudorfornea_edited.png
  • Grey LinkedIn Icon
Tudor Fornea
Co-Founder & COO
Succesul nostru și filosofia de a gândi dincolo de limitele convenționale își au rădăcinile în viziunea sa unică.  Cu o pasiune pentru muzică și tehnologie, artist și producător, Tudor este forța motrică în spatele creării unei agenții care redefinește paradigmele marketingului digital.
Screenshot 2023-08-16 at 00.32_edited.jpg
Mihai Tudorache
Creative Director
Mentor al imaginii și al ideilor, este forța creatoare din spatele conceptelor unice și captivante care definesc brandurile noastre. Cu o viziune inovatoare și o pasiune pentru design, el ghidează echipa noastră spre soluții vizuale care impresionează și inspiră.
WhatsApp Image 2023-08-15 at 19.21_edited.jpg
Geani Olaru
Head of Social Media
Pasionată de interacțiunea online și expertă în construirea comunităților digitale vibrante. Cu o abordare strategică și creativitate debordantă, Geani transformă mesajele în povești captivante și aduce audiențele împreună în jurul brandurilor noastre.
Screenshot 2023-08-16 at 00.32_edited.jpg
Catalina Zamfir
Digital Content Manager
Catalina are o pasiune pentru marketingul digital, dar este dedicată vieții de project manager datorită obsesiei ei pentru crearea de liste și gestionarea de task-uri. În plus se mândrește cu titlul de mamă pentru băiatul ei de 3 ani și  găsește noi soluții de comunicare pentru brandurile noastre. 
WhatsApp Image 2023-08-15 at 19.29_edited.jpg
Diana Lavic
Online Manager
Diana este un specialist dedicat în gestionarea online, cu o experiență solidă în strategii digitale și optimizarea prezenței pe web. Abordarea ei analitică și atenția la detalii asigură că fiecare aspect al mediului online este pus în valoare în beneficiul clienților.
WhatsApp Image 2023-08-15 at 19.22_edited.jpg
Mihaela Enache
Head of Community
Cu o expertiză vastă în gestionarea comunităților, Mihaela aduce o abordare inovatoare în construirea și menținerea relațiilor valoroase cu clienții. Ea își propune să creeze spații digitale unde membrii comunității sunt fidelizați, implicați și apreciați.
Screenshot 2023-08-16 at 01.08_edited.jpg
Cristina Tudorache
Digital Marketing Specialist
Abilitățile sale organizatorice și pasiunea pentru comunicare eficientă au dus la livrarea de campanii de succes pentru clienți nostrii. Cu un ochi atent la detalii și o înțelegere profundă a nevoilor clienților, Cristina aduce valoare prin campanii de marketing captivante și relevante, consolidând angajamentul și loialitatea publicului.
Screenshot 2023-08-16 at 01.07_edited.jpg
Radu Ghica
Graphic Designer
Cu un simț al esteticului bine dezvoltat și o pasiune pentru designul grafic, el transformă conceptele în imagini vizuale captivante. Cu atenție la detalii și o abordare inovatoare, Radu adaugă valoare brandurilor prin creații care transmit mesaje puternice și memorabile.
310946658_3295033454113216_1048485615504794794_n_edited.jpg
Florin Pantazi
Community Manager
Menținerea relațiilor solide cu publicul au adus valoare brandurilor prin angajament crescut și interacțiuni autentice. Cu o pasiune pentru storytelling și înțelegere profundă a dinamicii mediilor sociale, Florin își propune să creeze conexiuni puternice între branduri și audiențe, sporind vizibilitatea și reputația acestora în online.
f7e386f4-7cfa-4561-bfaf-13e6e002762c_edited.jpg
Matei Costachescu
Content Manager
Cu un simț al esteticului bine dezvoltat și o pasiune pentru designul grafic, el transformă conceptele în imagini vizuale captivante. Cu atenție la detalii și o abordare inovatoare, Radu adaugă valoare brandurilor prin creații care transmit mesaje puternice și memorabile.
477aa1e4-badf-4406-b41a-c82869d0e7c7_edited.jpg
Petru Costachescu
Junior SM Manager
Menținerea relațiilor solide cu publicul au adus valoare brandurilor prin angajament crescut și interacțiuni autentice. Cu o pasiune pentru storytelling și înțelegere profundă a dinamicii mediilor sociale, Florin își propune să creeze conexiuni puternice între branduri și audiențe, sporind vizibilitatea și reputația acestora în online.
bd1f05bd-b7c5-4293-ace2-ef3b3b116165_edited.jpg
Andreas Teodorovici
Sales Advisor
Andreas adaugă valoare prin identificarea tendințelor emergente în vânzări și furnizează ghidare strategică pentru a spori prezența online și a construi relații durabile cu publicul țintă.
Echipa noastră este un amestec inspirat de pasiuni diverse, talent inovator și experiență solidă. Cu un angajament pentru excelență și o abordare creativă, ne străduim să transformăm visele în realitate digitală. Suntem mai mult decât o echipă - suntem o comunitate dedicată în a face lucruri mari și a crea impact. Cu fiecare membru aducând o bucată unică la puzzle-ul nostru, suntem mândri să lucrăm împreună pentru a oferi soluții digitale inovatoare și performante.
Incepe un proiect
Esti interesat sa lucrezi cu noi?
bottom of page