top of page
SPACE ANIMALS NFT

Space Animals este o  colecție de 5.555 NFT generate aleatoriu, care prezintă un ecosistem web3 bogat, divers și unic pentru proprietari. În plus, fiecare animal spațial deblochează abonamentul la un club privat și beneficii suplimentare cu cât îl țineți mai mult timp. Aceste caractere virtuale traiesc pe blockchain-ul Elrond.

Space Animals copy.jpg
A fost o mare placere sa lucram cu o echipa tanara si foarte ambitioasa. Chiar daca stiau ce vroiau de la proiect, i-am putut ajuta cu idei noi, creeare content media, grafica, website si web design, creeare canal oficia discord si campanii influenceri pe toate canalele social media importante. Mai mult decat atat, am organizat giveaways care au generat mii de oameni in comunitate si potentiali investitori.
Screen.png
Screen 2.png

Pentru ca nici un proiect nu seaman cu celalalt, va stam la dispozitie pentru intrebari si oferte de pret. Obiectivul nostru principal este să vă dezvoltăm proiectul și să vă oferim rezultatele de care aveți nevoie pentru a obține un un content de calitate și o creștere susținută.

bottom of page