top of page
NEWOLD VILLAGE
Client
MIORITIC BROTHERS

NewOld Village este o oaza de liniste, un resort situat intr-o poiana din Tara Luanei, judetul Buzau, inconjurata de poalele padurii Covasna, unde puteti respira un aer puternic ozonat, de munte. NewOld Village este un refugiu primitor si confortabil cu un design inspirat din natura, cu constructii din materiale organice, lemn cald si piatra de rau, un design care nu face nota discordanta cu mediul natural si salbatic. 

poze sus.jpg

Fiind din industria HORECA, acest proiect a insemnat multa munca si implicare. Toata identitatea de brand de la logo si  slogan, website, materiale promotionale, poze produs si comerciale, video prezentare, marketing, SEO, meniuri print  si website au fost realizate de catre echipa noastra.  

site_newoldvillage_com.jpg
meniu bistro prezentare.jpg

Provocarea noastră a fost să proiectăm un site care să comunice beneficiile, serviciile și amploarea complexului turistic, făcând în același timp filtrarea și navigarea intuitive și ușoare. În sensul acelor de ceasornic este totul despre flexibilitate și alegere.  Am identificat că site-ul avea nevoie de trei caracteristici cheie; să fie informativ, să fie ușor comparabil și să fie ușor de navigat.

bottom of page