top of page
meniu bistro prezentare.jpg
Branding &
Strategie
Mărcile puternice
atrag atenția
Identificarea avantajului mărcii tale și descoperirea a ceea ce te face special, este prima și cea mai importantă parte a muncii noastre. Crearea adevărului tău fundamental ca marcă, ceea ce te face să fii unic, formează inima abordării noastre strategice. Totul curge de acolo.
Vă vom conduce printr-un proces cuprinzător pentru a dezvolta o strategie de brand puternică, pentru a vă dezvolta ADN-ul mărcii și avantajul competitiv. Ce reprezentați, ce aveți de spus și de ce ar trebui să-i pese cuiva?
Aducem brand-ul
taula viata!
Strategia de marcă formează frecvent baza unei noi identități de marcă. Echipa noastră de strategie va lucra îndeaproape cu echipa noastră de creație pentru a aduce noua ta strategie la viață. Identitatea mărcii poate include noi logo-uri, ghiduri de stil, palete de culori și stil de fotografie.

Luați legătura pentru a vedea cum o nouă strategie și identitate de marcă va oferi o creștere comercială directă pentru afacerea dvs.
Identitate brand
Prin design, dezvoltăm identitatea vizuală a brandului, elementul prin care acesta va deveni palpabil și va comunica cu audiențele sale într-un mod în care să fie ușor de identificat și recunoscut.
O identitate vizuală desenată strategic, pune în prim plan povestea brandului, îi dă stil şi consistenţă. Fiecare element din componenţa unei identităţi vizuale (logo, slogan, identitate digitala), este gândit să-i păstreze acesteia integritatea și să pună în valoare unicitatea brandului, indiferent de posibilităţile de prezentare: print, digital, fotografie sau spot audio-video
Incepe un proiect
Esti interesat sa lucrezi cu noi?
bottom of page