top of page
VADOO CHILL FEST
Client
VADOO CHILL FEST
Vadoo Chill Fest este prilej de reconectare la sine și natură pe ritmuri de jazz, funk, alternative și electro. Bucuria acestui loc trebuie împartășită, de asta am pus la cale o sărbatoare. Se cheamă Vadoo Chill Fest și se petrece anual, la sfârșitul verii, la poalele Masivului Penteleu. It's all about good vibes!
WhatsApp Image 2022-03-25 at 1.13.32 PM (1).jpeg
Pentru a crea un brand cu substanță, trebuia să înțelegem valorile care stau la baza festivalului, ce il făcea diferit și interesant și cum doream ca oamenii să se simtă instinctiv atunci când interacționează cu fest-ul. Prin urmare, a fost esențial să ne asigurăm că poveștile, valorile și principiile experienței pe care le-am dezvoltat pe parcursul procesului de branding au fost articulate eficient în toate comunicările de marketing ale Vadoo Chill Fest, de la rețelele sociale, e-mailuri, publicitate video online, radio si alte tehnici de promovare.
WhatsApp Image 2022-03-25 at 1.20.38 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-03-25 at 1.18.13 PM.jpeg

Pentru design grafic de logo, website, identitate brand si orice serviciu media de fotografie, productie, post productie, nu ezitati sa ne contactati.

bottom of page