top of page
aperture studio.jpg
Fotografie &
Video
Filmari si Fotografii
modelate pe cerintele tale!
Vă punem la dispoziție o multitudine de servicii specializate precum producția audio-video, voice over, difuzare reclama radio/TV, trailere de film si post productie, videoclipuri, marketing online sau dublaj animație si film.
Este dovedit faptul că videoclipurile de produs ajută la creșterea conversiei și micșorarea gradului de produse returnate. Indiferent dacă dorești să integrezi videoclipurile în pagină de produs sau să creezi o campanie de imagine pentru canalele de marketing ale brandului, video-ul te va ajută să vinzi mai multe produse.
De-a lungul anilor, am strans in portofoliu un numar mare de artisti si brand-uri. Mai jos sunt doar o parte dintr-e ei. Productie video , post productie video, montaj, grafica video, VFX, lyric video si multe alte servicii oferite clientilor nostrii. 
Putem enumera doar cativa dintre ei: Connect-R, Adi Cristescu, Irina Rimes, Pepe, DJ Sava, Raluka, Ami, Proconsul, Ela Rose, Cortes, Jimmy Dub, Ana Baniciu, Lucian Barbulescu, Cat Music, Roton Music, Rappin' On Production, Media Pro Music, Quantum si multi altii.
De la productie
la film digital.
Facem scenarii de producție de la documentar pana la filmări dramatice tăiate rapid și colaborăm cu companii de producție din întreaga tara pentru a regiza filme interesante și de înaltă calitate. De la ședințe foto până la producție video, echipa noastră lucreaza cu tine pentru a obține inovatia necesara pentru brand-ul tau și comunicațiile de marketing perfecte.
Incepe un proiect
Esti interesat sa lucrezi cu noi?
bottom of page