top of page
content-digital-mdeia-blogs-banner.png
Content 
& Social Media
Aducerea cu succes
a offline-ului in online
Abordarea noastră față de rețelele sociale oferă o modalitate puternică de a construi brand-uri, stimulând un angajament real susținut și accesând noi clienți. Campaniile noastre sociale sunt bazate pe idei, axate pe obiective și sunt dovedite în repetate rânduri pentru a genera entuziasm cu rezultate incredibile.
Avem o echipă de socializare organică internă condusă de mai multi influenceri consacrati si de artisti din Romania.  Susținuți de designerii noștri interni, ne putem asigura că prezența dvs. socială este cu adevărat integrată, crescând prezența mărcii dvs. online.
Digital social media
Creare content pentru social media.
O parte din serviciile oferite
 
  • Implementarea conținutului social și managementul zilnic

  • Strategie socială cuprinzătoare, inclusiv obiective, mix de canale, strategie de conținut și calendar, recomandări de hashtag și tactici de creștere

  • Evenimente influencer online cat si off-line in diferite locatii

  • Influentor dedicat si creeare content digital pentru contul dvs

  • Acoperim toate canalele, inclusiv Instagram, Facebook, Tik-Tok, YouTube, Discord și Twitter

Designer

Marketing digital

Influencerii pot constitui o parte importantă a unei campanii de marketing sau a unei strategii de social media. Echipa noastră are relații directe cu cei mai importanți influenți si artisti Romani. Știm cum să angajăm influențerii în mod corect și putem organiza evenimente cu influență, eșantionare de produse sau să colaborăm cu aceștia la campanii de publicitate conduse de concept.

Afla cum să folosești rețelele sociale și influencerii pentru a-ți îmbunătăți marca și baza de clienți.
Laptop
Incepe un proiect
Esti interesat sa lucrezi cu noi?
bottom of page